Каква е Вашата възраст?

BG Lesbians Header

ank2Убедена съм, че 444 гласували посетителки на сайта е една доста представителна извадка, от която можем да си извадим доста точни заключения. Първото впечатление, което се налага е това, че посетителките на сайта са предимно млади момичета. 7.66% все още нямат лична карта, ако мога така да се изразя. Непълнолетните посетителки съставляват една трета от всички гласували. Знам, че е възможно тук да надигнат глас хомофобите, но аз ще им отговоря че в новите модерни времена на третото хилядолетие, всеки млад човек има нужда от сексуално образование. То се изучава дори в училищата като официален предмет. Разбира се, хомофобите не протестират против това, тъй като изучаваното там сексуално образование е само хетеросексуалното. Е… аз пък предоставям на младите хора възможност да се запознаят и с хомосексуалността. Другата гледна точка. Без порнография и дори без еротика. Просто другата – хомосексуална и бисексуална гледна точка. Така че, според мен непълнолетните момичета са си съвсем на място в страниците на този сайт, в неговите чат, к лубове и дейтинг! И никой няма право да иска от нас да се заврем в дупки и да се правим че ни няма, само за да… цитирам: „Останат повече жени за нас!“
Младите момичета, ненавършили 25 години (предполага се, че тук влизат ученическите и студентките години) са две трети от гласувалите – 65.55% Малко изненадващо за мен, след 24-тата година процентите рязко се сриват. Не съм сигурна на какво да отдам това. Дали на убеденост на по-възрастните дами, че всичко знаят и няма какво повече да научат? Или на познатия ни, наследен от миналото страх и срам да не би да ни видят как разглеждаме лесбийски сайт? Или може би има нещо вярно, че лесбийството е до време?
Не! Не е до време… то е за цял живот, и аз, и много от нас ще изживеем живота си като лесбийки или като бисексуални жени.
Накрая ще споделя, че много ме зарадва интереса на дамите над 60 години! Определено смятам, че тяхната мъдрост от опита, натрупан с годините, може да бъде много полезна за всяко младо момиче!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *