Здравейте всички…

Не знам от къде да започна, след като прочетох някои от статиите ви в сайта…

Според мен не би трябвало да се пропагандира с понятието „лесбийка“ като такова… по самото му значение, дори направих извадка от сайта ви с която ще докажа думите си!:

„Питам се защо толкова много от нас се сещаме да изкрещим за чувствата, които ни изпълват, когато повечето са омъжени, подарили красотата и младостта си на мъжете и изгубвайки свежестта си, търсят вече отчаяно късчето лично щастие, което животът им дължи. И защо се изненадваме колко много от нас не искат и да чуят своя вътрешен глас, който ни нашепва за желанието ни за ласки от жена, и за признаването на това пред самите себе си чакаме чак до много, много напреднала възраст…? Това звучи като упрек… и наистина е упрек!
Защото… всъщност възраста не е важна. По-важно е колко от нас…дори и от най-храбрите, дръзват да намерят сила, да се изправят и да бъдат такива, каквито искат и имат нужда да бъдат. Единици! Жалки самостоятелни единици намират тази сила! Колко пъти само съм чувала това изречение: „Аз не съм лесбийка! Просто случайно се влюбих в тази само жена и не съм привлечена от жените като цяло!“ – Ама разбира се! Как така лесбийка…не си! … Иронизирам…“

Така, това мисля че беше напълно достатъчно за да го докаже!
Нямам нищо против каквато и да е ориентация на хората, но чрез тази извадка искам само да ви докажа че това е пропаганда, а не „Съчувствие“ или както искате го наречете!

Силни ще са думите (огорчение) към това което видях, но е неприятно!
Аз съм с хетеросексуални насочености, но както казах по-горе нямам нищо против Вас и вашите разбирания, но това не трябва да се прави публично!
По точно някъде там се пишеше:

„От най-ранна възраст ние сме просмукани от морала на едно хетеросексистко общество, което презира различностите и поощрява еднаквостта. И няма значение колко много ни обича семейството, и в колко приятелски настроена среда живеем – обществото като цяло, семейство, училище, медии, приятели, познати, роднини, религия и т.н. – ни изпраща през целия ни живот едно много настойчиво и ясно послание: БЪДИ КАТО ВСИЧКИ – БЪДИ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНА!
– Киното, телевизията и радиото поощряват и рекламират хетеросексуалността.
– Приказките, песните и стиховете поощряват и рекламират хетеросексуалността.
– Списанията, вестниците и книгите поощряват и рекламират хетеросексуалността.
– Училищата, университетите и църквата поощряват и рекламират хетеросексуалността.
Накъдето и да се обърнеш, посланието си е все там: Мъжете с жени, а жените с мъже… Това е положението!“

До тук прочетеното мисля че вие сте неразбрани, в смисъл до такава степен че това ви подтиска, защото ще си кажете че се прави пропаганда на хетеросексуалните, да и с това съм съгласна, но повечето хора са такива и няма начин!
Това исках да кажа и смятам че бях убедителна в думите си!