Здравейте.

Моите уважения скъпи дами, но за мен вашия сайт е една долна агитация за жените, каращи ги да мразят мъжете. За мен вие се опитвате да пропагандирате разни работи, които изобщо не са така. Всеки има право да бъде такъв какъвто иска и какъвто се чувства, но това не ви дава право да упреквате в умраза останалите хора които са на различно мнение от вашето.

Защо си мислите, че когато някой е лесбийка или гей и веднага той е мразен от останалите хора а? Това, че една голяма част от хората го показват, изобщо не означава че това е така и при останалите. Вместо чрез вашия сайт да давате пример на хората независимо от това какви са по убеждения, пол, цвят на кожата и т.н. вместо да ги съветвате въпреки всички злини на този свят да се обичат да се уважават взаимно, силно впечатление ми направи как вие едва ли не се опитвате да убедите жените посещаващи този сайт, как като са различни от другите те са мразени не само от мъжете ами и от всички останали хора които са с различно убеждение от тяхтого!
ТОВА ИЗОБЩО НЕ Е ТАКА.

Така вие им втълпявате в главите как всеки ги мрази и съответно от тях също излиза омраза към хората. Така Света никога няма да стане по добър. За това един съвет от мен: Карайте всички посетители на този сайт с каквито и да е убеждения да обичат всеки човек на земята независимо какъв е и какво мисли за тях. Само така ще се избавим от омразата и хорската злоба и може би някой красив слънчев ден Светът ще стане по-добро място за живеене!

P.S.
Надявам се да не съм ви обидил, но просто исках да изразя моето мнение. Що се отнася до сайта хубаво е да го има, но нека не кара лесбийките към омраза на околните.