Привет, Името ми е И. Предизвикателството е прието. Но първо искам да споделя нещо. Като начало аз съм будна и изключително любопитна личност. Макар че съм хетеросексуален, посетих вашия сайт. Мислите че не е моя работа да се ровя там или че това е право само на хомосексуални. Е направих го защото светът е един и малък и всички сме в него и ако се разбираме той ще е по добър.

та на темата, искам да отговоря на въпросите които задавате… незнам защо

може би за да защитя тези които правят децата:

1. Какво мислиш е причината за твоята хетеросексуалност?

ами как какво? както ти сама твърдиш човек се ражда с „кодирана“ сексуална ориентация. Да кажем обичам нежния пол, меките закръглени форми, нежноста и тн. Същото което и ти, така че няма да се спускам в обяснения :))

2. Кога и как реши за първи път, че си хетеросексуален?

на 13 август на 13тата си годишнина след един мокър сън. Но принципно се влюбих на 8 за първи път и се в момичета. Така че подсъзнателно зная от началото на съзнателния си живот.

3. Не мислиш ли че твоята хетеросексуалност е само фаза, която ще премине във времето?

значи аз имам знания по основи на психологията и мога да твърдя че моменти на промени се наблюдават само в пуберитета. От тук нататък може да се получи осъзнаване на скрити или подтиснати влечения. Пример. Един мой приятел има жена и 2 деца. още от малък е изпитвал влечение към неговия пол но го е сподавял поради жестокоста на обществото ни. Т.е. налагането на правото на мнозинството над малцинството (това ме подсеща за един надпис в тоалетна *). Но колкото повече расте толкова повече се освобождава от задръжките си. Сега е почти изцяло Гей. Що се отнася до мен аз съм хетеросексуален.

* Ще видите като минем 50% кой е обратен (надпис под друг в тоалетна)

4. (отпада виж 3)

5. Ако не си имал сексуални отношения с човек от същия пол, как можеш да твърдиш, че няма да предпочетеш хомосексуалната любов?

Ами като много млад имах вземане даване с един мой познат в последствие хомосексуалист, само че аз експонирах женското в/у него. Не сме спали просто ласки. Мисля че всеки пубер му се случва. Поне моите приятели са споделяли.

6. Твоята хетеросексуалност не ми пречи, но защо толкова много хетеросексуални хора се опитват да привлекат другите към хетеросексуалната ориентация.

Аз не мисля че е така. Ако при теб лично някой мъж е пожелал да го стори то причината е била че те харесва и иска да бъде с теб. Единствения начин това да се случи е да те привлече към хетеросексуалноста. Естествено това не може да стане. Но повечето хора не го знаят поради беден опит, култура или липса на подобно образование в нашата страна. Но не трябва да си правиш генерални изводи от това.

7. Ако имаш деца ще искаш ли те да бъдат хетеросексуални…

ами виж сега. Един човек може да иска много неща но по-добре искането да си го запази за себе си. Крайна сметка дете е човек. човекът има право на самоопределени. Аз ще бъда негов настойник до 12-14тата му годишнина след това ща неща ще трябва да се примиря с факта че то има свои мечти и свои мисли и свои чувства, независимо дали ми харесват или не. И така трябва да бъде. Затова ще кажа, нека бъде каквото пожелае.

8. Защо хетеросексуалните сте толкова досадни и така публично изявявате своята хетеросексуалност. не може ли просто да си бъдете такива, каквито сте си, без да показвате явно, че сте хетеросексуални.

хм, незнам защо реши че публично изявяваме своята хетеросексуалност. Според мен това е някакво твое си твърдение което намира почва само в твоята глава. „Досадни“ това ми звучат като думи на човек който се дразни от всичко различно на него. Така ти приличаш на онези с/у които се бориш, аз пък в контра на това мога да ти кажа че се наблюдава точно обратното. Парадирането на хомосексуалността е повсеместно. Навсякъде всеки силно афишира своята хомосексуалност. Артисти и спортисти. Да не говорим за филмови звезди. На мен примерно ми е досадно да виждам мариус куркински да парадира, както и много други. Нито ми е приятно да ме свалят хомосексуални. Защо просто не бъдете такива каквито сте. Защо просто не живеете този живот както ние го живеем. не бъдете „досадни“.

9.Как може да си напълно удовлетворен, емоционално и физически от връзка с личност от друг пол, когато има толкова очевидни физически и биологически и психологически разлики м/у тези полове? Как е възможно един мъж да проумее от какво има нужда една жена и обратното.

Е може разбира се. Точно това ме привлича разликата. В крайна сметка майката природа ни е дарила с тези функции да се събираме двата различни пола и да продължаваме родът Функцията на възпроизводство. Навсякъде в природата, двуполовите го правят по същия начин. Най естественото нещо на този свят е привличането м/у половете. А всичко останало е неестествено защото не изпълнява функциите на природата а строго емоционални функции. И тъй като ние хората сме доста далеч социално от животните минаваме към следния въпрос. Как е възможно един мъж да проумее една жена.
Ами не е възможно. Въобще концепцията аз да проумявам мислите на някой ми се струва глупава. Там е работата че човек научава за чувствата и желанията на другия като го предразполага към споделяне, предизвиква го нежно да покаже тези желания. И слуша и внимава и го интересува. Както и разбирането за психология и социално отражение в/у половете и тн. Така че напълно е възможно да се разберем. А и това е най сладкото, да откриеш и да доставиш радоста.
Този въпрос btw беше наивен и смешен. Просто мисля че не си схванала основните концепции в отношенията на хората. Двойнственоста на природата. Ин и Ян, и хилядите подобни аналогии на взаимно привличащите се противоположности.

10. Не мислиш ли, че твоето привличане от противоположния пол е болест, понеже има толкова малко щастливи хетеро връзки. Би ли се подложил на лечение.

Аз мисля че процента на щастие е малко в полза на хомосексуалните. а причините са поради тяхната сплотеност против болшинството. Ако съществуваше пълна свобода, процента щеше да е еднакъв. Тази спонтана флустрация за която говоря може ясно да се наблюдава по време на войни и кризи когато хората са сплотени и се раждат много деца. Пример 2та световна война и демографските бумове последвали я.Така че мисля че ти стана ясно.

11. защо хетеросексуалните толкова често сменят партньорите си. Това не се ли дължи на факта, че само хиперсексуални и полигамни личности стават хетеросексуални.

Не разбира се. Наблюдава се многообразие и в двете течения. Има много моногамни и полигамни и в двата случая. Даже хомосексуалните връзки м/у мъже са едни от най полигамните от всичко. До колко си спомням от статистиката при жените се наблюдаваше повече моногамия. Като цяло дълбоко в себе си болшинството от хора искат моногамията. Те се лутат защото не са осъзнали себе си. И това неразбиране на собствените желание води до неуспешни връзки. Грешно си дефинирал проблема като полов. Проблема е чисто човешки. А всички сме хора нали?

ето отговора на провокацията, ако искаш го разбирай като шега ако искаш го вземи на сериозно. Това е едно предизвикателство!!

бай от мен