Здравейте!

След като се помотах 30тина минутки във Вашата страница ми се прииска да Ви драсна 2 реда. Предварително Ви се извинявам, че съм мъж и се надявам с това да не наруша вътрешният Ви мир и душевно спокойствие.
През целият си съзнателен живот съм се сблъсквал с един елементарен факт, а именно – всеки човек е личност. Всеки човек има мечти, желания, чувства, надежди, страхове, недостатъци и тн. Те са различни за всеки един от нас (макар и понякога припокриващи се). Големият урок който трябва да бъде научен е приемането на този факт и зачитането му. За съжаление суровата реалност е, че повечето хора не обичат да учат. За тях всичко е просто и ясно – светът е черен или бял, а сивото е забранено със закона на глупостта. Вие най-добре би трябвало да разбирате и уважавате различията на другите но това което показвате съвсем не съответства на гореизложеният принцип. Даже напротив.

Много пъти съм бил изненадван от възгледите на жените които познавам. За себе си вече съм твърдо решил да не генерализирам и да не се водя по „популярните“ заблуди, а да си съставям мнение за всеки отделен човек. Това е нещото за което се борите, нали? Равноправност и отвореност на мисленето? Неща които Вие не показвате на тази страница!
Толкова еднообразно и плоско пишете за мъжете, че приличате на тези които описвате – все едно някои/я докато обяснява колко са тъпи блондинките да се орезили, показвайки собствената си глупост. Трябва да подчертая, че не считам блондинките за глупави въпреки, че съм виждал наистина невероятно тъпи екземпляри. Мисля, че е добре да се замислите над този призив за малко обективност – мъжете не сме перфектни тъй както и жените не са. Още повече, че ние се различаваме. Даже и гаджето ми да ми сервира БИРА на полувремето
на мача това няма да промени отношението ми към нея. Ще правим страхотен секс, ако реши, че не я е страх от бирено коремче ще си поделим бирата и заедно ще погледаме стегнатите задници на футболистите.

тук идва въпросът – на кой ще му стане по-гот? Преди със сигурност щях да кажа – „на мен“, но сега мога да кажа – „колебая се между не знам и на нея“. Освен разбира се, ако не ми стане, ама за такива случаи кътам 10 пръста и един език – все нещо ще импровизирам.

За финал искам да Ви помоля да си отворите очите и да разберете, че мъжете чувстват по начин различен от жените и изразяват чувствата си по начин различен от жените. Ако не беше така светът щеше да е най-скучното място във вселената!