Здравейте!

Не съм изобщо по писмата. Много трудно се хващам да напиша нещо, но вашата колекция от писма просто ме накара да се разтреперя от яд. Не мога да се сдържа, ще отговоря на няколко писма. Знам, че е доста късно за това – виждам че повечето писма са получени преди години. Но едва сега попаднах на вашия site, който между другото е стрaхотен. Тук има по нещо за всеки, дори и за мъжете – те сами го казват.
Силно се надявам тези, които са си направили труда да пишат, да проверяват от време на време за отговори (въпреки, че пак повтарям, е доста късно).

Първо искам да пожелая на всички вулгарни простаци, които обичат да се изразяват чрез цветисти епитети всичко наи-..подобно. То по принцип така и става – каквото даваш, това получаваш.

Второ, искам да изкажа дълбокото си съчувствие на г-н селяндур Александър Е. Кравченко, автор на писмото „На една жена и трябва бой, ебане и сръбска музика”, който за разлика от жените, които не са били бити достатъчно, явно е бил бит доста и то по главата. И честно, ако бях на мястото на „неговата”, щях да продам брачната си халка и каквото друго там намеря, имащо връзка с брачния ми живот. После щях да купя една пералня, за да му я оставя за спомен преди да го напусна.

Трето – в отговор на следните писма „Докато сърфирах”, „Отдавна се каня да ви пиша” и други подобни, които евентуално съм пропуснала, бих искала да кажа: Преди да обвинявате сайта, че пропагандира омраза към мъжете, ви съветвам да се запознаете с писмото „На една жена и трябва бой, ебане и сръбска музика”. Обзалагам се, че то би вбесило не само лесбийка, но и всяка хетеросексуална здравомислеща жена (на всяка възраст). Така става ясно кой пропагандира омраза към мъжете. (А какво да кажем за писмото „Новината”?)

В заключение искам да се обърна към Мариян Тополов по повод писмото му „Майка ви да еба лесбийска”. Чувала съм, че на всяко животно, за да те разбере най-добре, трябва да му говориш на собствения му език. Затова влизам в необходимия тон: Скъпи М. Тополов, еби си майката толкова много, че да не може да те познае и да се моли за Белене (това е цитат от гореспоменатото писмо) като награда за това, че е възпитала такава долнопробна, вулгарна, психясала отрепка като теб. И един приятелски съвет – обърни се към психиатър!

Наясно съм, че писмото ми е на километри далеч от добрия тон и затова няма да се сърдя много, ако не го публикувате. Като свое оправдание искам да кажа, че това беше провокирано от писма, които сте публикували. Така че .. защо не и моето?
Ами това е май. Бих добавила само ALL YOU NEED IS LOVE !!
Заставам изцяло зад Beatles! Жалко, че се намират изроди, които могат да мразят толкова мното И ТО БЕЗ ПРИЧИНА.