Попаднах случайно на вашия сайт! Еба си мамата – сега остава и педалите да си напряват сайтче! Тая страна съвсем се скапа!

Абе що не вземете да готвите на мъжете си и да им перете чорапите ами си пълните главите с глупости? Явно малко ви бият в къщи! Аз на мойта и пералня не и купих, щото една мадама като има много свободно време пощурява, я любовник ще си хване, я съвсем ще обърне резбата. Всичко това се дължи на стандартното женско празноглавие, защото каквото и да говорим – жените от край време имат само един начин да си изкарват парите, и той не е с главата!

Разбирам, че от това писмо няма никакъв смисъл, и ще му обърнете нула внимание, но просто ми беше мерак да ви напиша какво мисля за вас, бедни извратенячки! Ако имах те пишка – можехте да си я преместите от единя крачол в другия!

А, и още нещо, вярвам че на хората един ден ще им писнат всички извратеняци (лесбийки, педаруги, наркомани и други подобни) и тогава просто ще започнат да ви трепят, както в доброто старо време! Защото вие сте най гнусните отрепки на обществото! Чрез медиите се опитвата да промиете мозъка на хората, но дълбоко в душата си те (хората) чувствуват че всички тези отношения са противоестествени и гадни, и се отвръщават от вас! Да, повечето мъже биха чукали лесбийка, но това не значи че ви одобряват! Просто, както казваше дядо ми, на една жена и трябва – бой, ебане и сръбска музика!

Това е, благодаря за вниманието!