Здрасти
Случайно попаднах на страницата ти, доста прочетох, впечатли ме, само че ми е малко трудно да ти определя сексуалната ориентация… лесбийка ли си? Защото явно си имала доста отношения с мъже, като чета с каква вещина и солидни познания пишеш за тях. Струва ми се че все пак пишеш за тях като цяло с по-скоро негативно отношение… аз лично мисля че жените са прекрасни и въпреки че са ме прецаквали доста именно жени, не бих говорил за тях с лоши чувства.

Един въпрос, който сигурно са ти задавали, и на който вероятно ще ми отговориш троснато и с досада (ако изобщо ми пишеш де), но все пак:
Не мислиш ли, че е противоестествено да харесваш жени? Не го казвам с никакво лошо чувство.
Не мислиш ли че жените са създадени за мъже и мъжете за жени, за да се допълват?
Досега в живота, въпреки че не съм дърт, съм забелязал че мъж с жена, ако си пасват добре са МНОГО силна комбина. Единия притежава едни качества, другия други, а като се обединят стават много силни. Имам наблюдения върху такива семейства, които са постигнали доста… както й да е.

Винаги съм се интересувал от жени (много ясно, не съм педал) и ми е било интересно да ги наблюдавам и изучавам, да разбирам как мислят. Съгласен съм с теб, че жените могат много, но по свой си начин имат области в които са много по-добри от мъжете – това е безспорно. Но има области в които са много по-слаби от мъжете. Естествено същото може да се каже и за мъжете, не казвам че едните са по-добри от другите.
Например мисля че жените са по-добри в лингвистичните познания, също така че имат много добър мениджърски усет, много от тях са изключително работоспособни и упорити, ако желаят. Специално в моята област, аз съм студент по архитектура, мисля че жените са по-добри в правенето на интериори и работа с цветове, все неща дето на мен примерно не са ми по душа. Аз съм по конструктивните неща по-скоро и други, но както й да е, това не е важно.

Мъжете от своя страна притежават други качества. Например: мащабно мислене, по-широк поглед върху нещата (мисля че жените са по детайлите по-скоро, което също е много важно) пробивна сила, изобретателност, логика (жените като че ли имат по-развита интуиция, по-добра пространствена ориентация, тактическо и стратегическо мислене (хаха, как звучи само. Аз например съм голям фен на стратегийките и изпитвам голям кеф да смажа някой приятел на мултиплейър)

Какво друго..?

Физическа сила, самообладание, способност да се реагира адекватно и бързо в случай на ситуация, без да се изпада в паника и так далле… Стига толко четки за мъжкото племе. Това, което не мога да отрека на жените е че по-добре се справят с болката и вида на кръв примерно. Аз лично не понасям да гледам кръв. И да, вярно е това дето го казваш аз като усетя че някоя жена е луда по мене нещо се пречупва в мене. Не знам защо. И загубвам интерес, понякога дори и желание за секс. Такава ни е природата май.

Та така, сега не се сещам какво да пиша повече. Интересно ми е да говоря с някой за такива неща. Философски празнодмици. Ще се радвам ако ми пишеш.