здравейте 🙂

аз не съм лесбийка, мъж съм и то хетеросексуален, просто докато сърфирах из нет-а попаднах на твоите писания и от любопитство прочетох доста от написаното.

аз, като широко скроен човек, поне като такъв се самоопределям, намирам написаното от теб за нещо много положително. сигурно доста момичета са намерили отговори на интересуващите ги въпроси и т.н….

само искам да споделя неприятното впечатление, което ми направи мнението ти за мъжете. ти едва ли не, ни определяш като едни безсърдечни, неспособни да обичаме, мързеливи алкохолици, които само искат да правят анален секс с половинките си и да се чувстват като ал. македонски (не като споменатия ал. велики – той не е бил завоевател, просто е бил добър държавник. ал.македонски е наистина всепризнат завоевател – справка всеки един учебник по история!), а те – половинките, както ти казваш да са приготвили храната, масата и после да мият чинии и т.н… ДРЪН-ДРЪН! ти в кой век живееш?! говориш за хомо-сватби, а мисленето ти в тая насока е от средновековието или дори от ранните векове! съжителството м/у двама НЕ значи улеснение за единия (макар и в Библията да пише, Бог е създал животните и жената за да помагат в живота на човека!), а разпределение на задълженията и отговорностите. конкретен пример – аз, обожавам да готвя, домакинската работа не би тежала на никой, който съзнателно е решил да живее с друг. е, само гладенето на ризи не ми се отдава много, но какво да се прави….

не знам защо си останала с впечатление, че един мъж не може да накара жена да изпита наистина наслада от секс-а, да има много и п родължително оргазми. може би приравняваш всички мъже под един знаменател, където те търсят егоистично само своето удоволствие… не съм съгласен! както всяка една жена е уникална, така и мъжете не са еднакви! не може да кажеш: „всяка една е различна“ и „ти си си ти“ и „мъжете“. някак не се връзва! та да се върнем на секс-а… аз не мисля, че ти (без да те обиждам, разбира се) можеш да накараш една жена да се почувства страхотно по-добре от мен. нека да не ти звучи самохвално, но съм убеден в това. каквото ти можеш да правиш – мога и аз. е, нямам мастер дилдо, но и по-обикновен вибратор върши същата работа, ако човек има желание да достави удоволствие :).

иначе, не отхвърлям с лека ръка личния избор на човека, да живее с когото си иска и както си иска. ОБАЧЕ много съм против феминистки клубове от сорта на: „Да го духат мухльовците“ и т.н равноправие за работа и прочие глупости! та вие го имате от векове! за какво равноправие говорите?! за това че в Уганда избрали кмет, а не кметица ли? 🙂 разликата е в това, че за едни професии единия пол е по-подходящ. аз не мога да бъда лелка в детска градина, мед.сестра или секретарка (или както вие го наричате бизнес сътрудник), но и ти не можеш да си зидар (зидарка :)), надзирател в затвор… или ти харесват соц. измишльотините: трактористка (аз винаги съм си представял космата цоцолана с мустаци, която мирише на пот… кой мъж да я хареса заради богатата й душевност и уникалност? :)), или заварчичка, дори не знам дали има такава дума :), та равноправие има, но и всеки има свободата да наема на работа който сметне за добре!

може обаче да ти се стори консервативно, но съм против еднополовите бракове!!! „съгласен ли си, петров, да бъдеш законна съпруга на иванов и да си неразделно с него и в щастие и в несгода?“ -„да“ „о.к. вече си петров-иванова“ ха-ха пълен абсурд! ами църковният брак? още по невероятно оскверняване на Светото тайнство! считам че това са безсмислени желания на нереализирани глупаци. а това, че някъде признават бракове от подобен род, всеки средно интелигентен човек знае, че е политически ход, гласувайте за мен и аз ще го въведа! и юрош всички педали и лесбийки подават вота си за него. после видите ли, ама в дания еди какво си… bullshit!!!

хайде стига, че се поувлякох…

мерси ако си го прочела! 🙂 аз също си падам по жени както и ти:) имаме допирни точки 🙂