Симптом ли е това?

Клуб за жените, които откриват своето щастие в блясъка на други женски очи...

Симптом ли е това?

Мнениеот Prophet » Нед Мар 05, 2006 1:58 pm

Възхищавам се момичета на всички ваши мисли, чувства и емоций които споделяте с лекота тук! От цялото си уважение имам желание да Ви попитам какво ще почувствате, ако сте силно влюбени в партньорката си, независимо от дългогодишната ви връзка и очаквате с трепет всеки миг в който ще се видите, но понякога виждате нейния порив често да седне пред компютъра и да влезе тук!
Блясъка в очите пред монитора, емоционалната реакция при досег с чувствеността на присъствието Ви! Въпроса ми е трябва ли да се притеснявам за нещо? Симптом ли е това според Вас? Знам, ще кажете, че е доста посредствено да изпитвам такава глупава ревност , но с уважение ще чуя всеки Ваш съвет или интерпретация!

Благодаря Ви предварително!!!
:) :) :)
Всичко има причина и следствие!!!:)
Prophet

Мнениеот Del Mar » Нед Мар 05, 2006 2:12 pm

Знаеш ли , била съм на мястото на твоята приятелка, но не мога да кажа какво нея толкова я привлича тук, пред твоето присъствие до нея.
Съвета които мога да ти дам обаче е : НЕ РЕВНУВАЙ !!!
Така може би тя се отдава на своите мисли и иска даа ги сподели, да си сври часовника.... От един форум няма смисъл да ревнуваш, единсвеното което би могла да постигнеш е да внесеш напрежение в отношенията ви, а това е път към нещо непоправимо като край/
Седни, поговори с нея, сподели и съвсем деликатно какво те тревожи, но не допускай ревноста да влезе между вас!!!
Моят съвет е : ГОВОРЕТЕ !
Успех!
Del Mar

Мнениеот Prophet » Нед Мар 05, 2006 2:31 pm

Благодаря ти Marta Gream, но истината, е че винаги споделям с нея ако нещо ме разтревожи. Стремя се да уважавам всичките и интереси и предпочитания!
Знам, че е глупаво да ревнувам от форум, но това както и за много други е частица от един огромен свят! Свят пропит с Истина за многопластовите емоции на достойна част от жените! Опитвам се да отстраня емоциите си от сферата на егоизма и не искам да изглежда така! Но ако това се усеща от въпроса ми пак ще се радвам да го чуя за да се опитам да се преборя!
:)
Prophet

Мнениеот Del Mar » Нед Мар 05, 2006 2:52 pm

Педи много време и мен се опитаха да ме поставят пред избора "форума ми пречи, ти се променяш, форумът по-важен ли е от мен?...аз и или..."
Може би съм се променила, но не заради форума и взлизанията тук,а зарди собсвеническото чувство, което се сипеше отгоре ми. Ако ме бяха оставили да си го изживея, сега това момиче може би все още някак си би била близо до мен.
Не форумът ни е разделил а ревноста, чувството за собственост, неуважението на правото ми на свободна воля...
Така опитвайки се да ме откъсне ... ме загуби завинаги!
Помисли си!
А ако има нещо да се случи, то ще се случи, независимо от всичко, но не катализирай ...!
Del Mar

Re: Симптом ли е това?

Мнениеот ertyu » Нед Мар 05, 2006 9:07 pm

Prophet написа: ........Блясъка в очите пред монитора, емоционалната реакция при досег с чувствеността на присъствието Ви! Въпроса ми е трябва ли да се притеснявам за нещо? Симптом ли е това според Вас? Знам, ще кажете, че е доста посредствено да изпитвам такава глупава ревност , но с уважение ще чуя всеки Ваш съвет или интерпретация! Благодаря Ви предварително!!! :) :) :)

Здравей! Мисля, че щом разговорът не се е загубил между Вас няма от какво да се притесняваш за да я попиташ! Не я плаши! Само спокойно подходи към нея! Не я натискай! Нека разговорът тръгне непринудено! Мисля, че тя е единствената която би могла и има право , съдържа в себе си т.нар.'рецепта' за твоето спокойствие! Само тя може да ти каже има ли за какво да се притесняваш или не! Аз поне си мисля, че няма! Предполагам не стои пред компа в три през ноща? Може някой от темите да са и интересни! Просто се успокои, не го изживявай драматично, и най-важното говори с нея! Стискам ти палци и горе главата! Тук не е страшно, не ни приемай като враг!
Успех! :D
ertyu

Мнениеот Prophet » Пон Мар 06, 2006 7:30 am

:) Благодаря от сърце! Ще се постарая!!! :D

Желая Ви щастие! :D
Prophet

Мнениеот Еве » Пон Мар 06, 2006 11:07 am

Prophet написа:Възхищавам се момичета на всички ваши мисли, чувства и емоций които споделяте с лекота тук! От цялото си уважение имам желание да Ви попитам какво ще почувствате, ако сте силно влюбени в партньорката си, независимо от дългогодишната ви връзка и очаквате с трепет всеки миг в който ще се видите, но понякога виждате нейния порив често да седне пред компютъра и да влезе тук!
Блясъка в очите пред монитора, емоционалната реакция при досег с чувствеността на присъствието Ви! Въпроса ми е трябва ли да се притеснявам за нещо? Симптом ли е това според Вас? Знам, ще кажете, че е доста посредствено да изпитвам такава глупава ревност , но с уважение ще чуя всеки Ваш съвет или интерпретация!
Благодаря Ви предварително!!!
:) :) :)

Ето и моето мнение.Да, има от какво да се притесняваш, колкото и да не ми се ще да е така.Интересното е,че повечето момичета твърдят че си имат приятелки, които много обичат.Но още по-интересното ми е на мен самата, защо след като си имат любими продължават да търсят други?!И това не е просто едно невинно запознанство, а съвсем си ми "намирисва" на флирт.Извода си правя от многото лични бележки, които получих именно тук.Прочела съм на всяка, писала ми такава бележка мненията, от тях съдя, че са много влюбени в приятелките си.А защо тогава търсите???
Съжалявам, че го пиша това, но нека истината се казва.
Вярвам, че има и искренни жени и се извинявам именно на тях.
Никога не казвай "никога"!
http://misli.hit.bg/dontever.html
Еве

Мнениеот елия » Пон Мар 06, 2006 12:15 pm

Prophet написа:....трябва ли да се притеснявам за нещо? Симптом ли е това според Вас?

Не мисля, че имаш поводи за притеснения, които да са конкретно свързани с посещението на дамата тук. На първо място, ако си забелязала... тук не е форум за свалки или търсене на партньорки. Дори в профилите стремежа е да са предимно вид представяне... а не целево търсене на партньорка...
Разбира се това не изключва многобройни връзки, тръгнали от този сайт. Не са неизвестни и случаи, довели двойки до раздели именно заради други жени от тези клубове... Но пък аз мисля, че проблема не е в клубовете, а просто в изчерпаността на тяхната връзка...
Изчерпана ли е връзката... дали ще са тези клубове... дали някое заведение или просто среща на улицата... нещата са предопределени.
Въпроса е защо влиза тук твоята приятелка... дали за да флиртува или за да комуникира...
Ако е за да комуникира... не мисля, че имаш от какво да се притесняваш.
Ако е за да флиртува... според мен трябва да се вгледаш във връзката ви...

Тук също така една жена може да намери приятели. Приятелските връзки създадени тук са далеч повече от любовните. Може момичето просто да се сприятелява, да намира среда, да намиракомпания. Това също не мисля, че застрашава връзката ви... По никакъв начин. Освен ако тази връзка не е обсебваща и приятелството се приема като изневяра. Ако пък е така... трябва да се вгледаш в себе си.

И изобщо... много ми се иска тези клубове да не станат само за свалки и търсещи души... а предимно за комуникация, приятелства, среда, дебати, взаимопомощ... ей такива... и евентуалните свалки да са следствие на едно общуване, а не причина за общуване...
елия
VIP потребителка

Мнениеот Jesy » Пон Мар 06, 2006 4:27 pm

Евелия написа:Извода си правя от многото лични бележки, които получих именно тук.Прочела съм на всяка, писала ми такава бележка мненията, от тях съдя, че са много влюбени в приятелките си.А защо тогава търсите???
Съжалявам, че го пиша това, но нека истината се казва.

Няма за какво да съжаляваш, всеки си пише мнението... Обаче постинга ти наистина ме озадачи. Аз пиша тук от както го има това място, преди това и в другия такъв пишех, имам стотици мнения и въпреки всичко никой не ми е драскал бележки, пък камо ли да се закача и сваля с мен. Не съм чела всичките ти мнения, но се питам дали ти не си провокирала този интерес с нещо, защото моето мнение е, че без причина това е малко вероятно да стане...?

От друга страна съм по клубовете и когато имам гадже и когато нямам, но още не съм писала бележка на човек от тук.... Като изключим 2,3 с похвала за дадено мнение, което разбира се е за позицията на човек по дадена тема... Комуникацията не е продължавала, камо ли да премине към флирт или закачка...

Може би хората намират тук онова което търсят... И получават онова което провокират ...
Път след път...Пътища много! Важни са тези със сърце...
Jesy

Мнениеот Jesy » Пон Мар 06, 2006 4:34 pm

Prophet написа:Въпроса ми е трябва ли да се притеснявам за нещо? Симптом ли е това според Вас?

Ако отношенията ви вървят - няма от какво да се притесняваш, в противен случай не това, а всяко място е опасно и в нета, и извън него... Определено съм подръжник на теорията, че когато човек не се чувства щастлив, на място, не е в кожата си, или просто казано - нещата във връзката му не са наред, то той е предразположен към влюбване...
Път след път...Пътища много! Важни са тези със сърце...
Jesy

Мнениеот SiberiA » Пон Мар 06, 2006 6:31 pm

Prophet написа: Въпроса ми е трябва ли да се притеснявам за нещо? Симптом ли е това според Вас? Знам, ще кажете, че е доста посредствено да изпитвам такава глупава ревност , но с уважение ще чуя всеки Ваш съвет или интерпретация! :) :) :)

Незнам дали да се притесняваш .. и аз получих такъв упрек: " Значи можеш да помниш коя какво е казала във форума , а не можеш да запомниш какво сме се уговорили за утре" :oops: :oops: :roll:
Всъщност аз никога не бих си позволила в присъствието на които и да било .. да седна да пиша по форумите .. правя го когато съм сама .. но е нормално да обменя мисли точно за този форум с някой , чието мнение е важно за мене. Така говориме по теми, за които не бихме се сетили или инспирирани от някой частен случай..
Наблюдавам форума на интернет доставчика ми .. и там няколко човека не пропускат да се разпишат всяка вечер .. има абсолютно същите игри .. има сблъсък на мнения ..има свалки .. едва ли тези хора ги ревнуват .. :wink:
Очите ми флиртуват с мрака
(\__/)
(='.'=)
('')_('')
SiberiA

Мнениеот SiberiA » Пон Мар 06, 2006 8:54 pm

Всъщност .. я я помоли да направи това тестче :lol:

Зависими ли сте от Интернет?

Отговорете честно на следните въпроси, като на всеки въпрос си поставяте по между 1 и 5 точки, в зависимост от отговорите ви, както следва:
Никога. 1 т.
Понякога. 2 т.
Често. 3 т.
Много често. 4 т.
Винаги. 5 т.
А ето и въпросите:

1. Колко често установявате, че сте стояли в Интернет повече, отколкото сте планирали?
2. Пренебрегвате ли (част от) домашните си задължения в полза на Интернет?
3. Колко често предпочитате общуването ви с другите хора да става чрез Мрежата, защото този тип комуникация ви носи повече удоволствие, защото този тип комуникация ви напряга по-малко, защото този тип комуникация ви спестява време и пари или, защото така сте свикнали?
4. Търсите ли си гадже чрез Интернет?
5. Намирали ли сте си гадже в Интернет?
6. Вашите близки и приятели правят ли ви забележки, че отделяте за престой в Интернет твърде голяма част от времето си?
7. Колко често учението ви и/или работата ви страдат от това, че стоите в Интернет твърде дълго?
8. Колко често проверявате първо електронната си поща, преди да направите каквото и да било друго онлайн?
9. Колко често осъвременявате антивирусната си програма и/или антивирусните й дефиниции, преди да направите каквото и да било друго онлайн?
10. Колко често прибавяте емотикони в хартиените писма или в бележките, които пишете?
11. Отговаряте ли уклончиво, когато някой ви попита, какво всъщност правите толкова време онлайн?
12. Колко често използвате Интернет като успокоително средство?
13. Криете ли историята на разговорите си в ICQ и/или в mIRC?
14. Изпадате ли в ужас от мисълта за възможна 3 седмична ваканция без достъп до Интернет?
15. Дразните ли се, когато някой от хората около вас се опитва да отвлече вниманието ви от вашите онлайн занимания или, когато хората около вас вдигат дълго време силен шум и ви разсейват?
16. Случвало ли ви се е да не можете да заспите, мислейки си за ваши приятели от Интенет, за сайтове и за форуми в Интернет или за някоя игра, играна в Интернет (или в мрежа)?
17. Употребявате ли в речта си, в реалния свят, терминология от он-лайн живота?
18. Обещавали ли сте си, че, от утре, вече няма да стоите чак толкова дълго он-лайн?
19. Вашето чувство за потиснатост изчезва ли, щом влезете в интернет?
20. Помните ли наизут своя ICQ номер?
21. Членувате ли в много интернет базирани форуми?
22. Ако имате достъп до интернет на работното си място... Докато сте на работа, посещавате ли сайтове, които не са пряко свързани с дейността ви в момента?
23. Научавате ли новините и клюките, по-често, от интернет отколкото от други медии или от приятелите си - офлайн?
24. Лесни ли са за разгадаване паролите, които ползвате, за да защитавате своя акаунт в пощите си, в чат програмите (mIRC, ICQ, Yahoo Messenger, Odigo и др.), в различни игри от типа на Warcraft III, Diablo II, Line Age II и др., които се играят в сървърите на Battle.net?
25. Казвате ли “LOL”, вместо да се усмихнете, “np”, вм. “Няма проблеми.”?
26. Пишете ли 4 и 6, вместо ч и ш?
27. Поддържате ли свой собствен уебсайт?
28. Сърдят ли ви се вашите офлайн приятели, че ги пренебрегвате заради Интернет и, че предпочитате да се срещате с тях в Мрежата, а не – извън нея?
29. Чувствате ли някаква празнота вътре в себе си, когато не сте онлайн?
30. Закъснявате ли за срещи, понеже сте се заплеснали по нещо в Мрежата?
31. Ползвате ли микрофон и уеб камера?
32. Случва ли ви се да имате проблеми в училище/университета или наработа, поради прекалено ползване на нет?
33. Търсили ли сте и опитвали ли сте методи за намаляване или за отказване от Интернет?

Резултати от теста:

Отговорите са разделени на 4 части от по 33.
Възможни са и други методики на оценяване.

Ако имате 30-66 точки:
Вие сте обикновен Интернет потребител. Държите изцяло нещата под контрол. Ако не сте абсолютно начинаещ(а), най-вероятно, все още не сте се докоснали до онези сладости на Мрежата, които ще ви залепят за компютъра. Все още, заниманията ви в Интернет не пречат на нормалния ви живот, но е добре да се замислите, дали му помагат.

Ако имате 67-99 точки:
За завиждане е вашият начин, по който се отнасяте към Интернет. Вие се отдавате на неговите тъмни страсти, но успявате да се отдръпнете навреме и да съхраните и офлайн личността си. Постарайте се, в бъдеще, да запазите това равновесие. По този начин, мрежата ще продължи да ви помага, без значение, дали се нуждаете от информация, от общуване, от разбиране или утеха.

Ако имате 100-132 точки:
За вас, ползването на Интернет е (или съвсем скоро ще стане) източник на сериозни проблеми. Вече ви е трудно да решите коя е вашата истинска личност – тази, която живее офлайн и си има име или тази, която живее онлайн и си има прякор/ник. Замислете се сериозно върху положението си и измислете начин да “спасите душата си”. Опитайте се да си намерите “аналогово” хоби!

Ако сте успели да съберете 133-165 точки:
Защо, по дяволите, си губите времето с решаване на тестове, чиито отговори отдавна знаете, вместо да си резервирате компютър и час в най-близкия компютърен клуб и да се “паркирате” задълго пред “вашия” компютър? И без това, друго не ви е нужно. (Освен, може би, час при психотерапевт!) Пред вас отдавна не стои въпросът, коя е истинската ви личност. Вие “се храните” с Интернет. Вашата офлайн личност отдавна е забравена. Никой не помни истинското ви име. Всички се обръщат към вас единствено с вашия прякор, с който влизате в чатовете, в игрите, във форумите. Вие също смятате, че вашата виртуална личност е истинската...
(\__/)
(='.'=)
('')_('')
SiberiA

Мнениеот ertyu » Вто Мар 07, 2006 9:09 pm

Този тест интересен! Такаааа.......

1. Колко често установявате, че сте стояли в Интернет повече, отколкото сте планирали?
ЧЕСТО 3 Т.

2. Пренебрегвате ли (част от) домашните си задължения в полза на Интернет?
ПОНЯКОГА 2 Т. ОФФФФ :?

3. Колко често предпочитате общуването ви с другите хора да става чрез Мрежата, защото този тип комуникация ви носи повече удоволствие, защото този тип комуникация ви напряга по-малко, защото този тип комуникация ви спестява време и пари или, защото така сте свикнали?
МНОГО ЧЕСТО 4 Т. СПЕСТЯВА ВРЕМЕ И ПАРИ

4. Търсите ли си гадже чрез Интернет?
НИКОГА 1 Т. ИМАМ СИ

5. Намирали ли сте си гадже в Интернет?
НИКОГА 1 Т.

6. Вашите близки и приятели правят ли ви забележки, че отделяте за престой в Интернет твърде голяма част от времето си?
ПОНЯКОГА 2 Т.

7. Колко често учението ви и/или работата ви страдат от това, че стоите в Интернет твърде дълго?
НИКОГА 1 Т. АМА ВИНАГИ ИМАМ ВРЪЗКА

8. Колко често проверявате първо електронната си поща, преди да направите каквото и да било друго онлайн?
ЧЕСТО 3 Т. АМИ ПОЩАТА ВСЕКИ ДЕН, ЧЕ РЕКЛАМИ ВСЯКАКВИ, ПЪК ВЕДНЪЖ ОБЩО 97 :shock:

9. Колко често осъвременявате антивирусната си програма и/или антивирусните й дефиниции, преди да направите каквото и да било друго онлайн?
НИКОГА 1 Т. ТЯ САМА СИ СЕ ОСЪВРЕМЕНЯВА, НИ Я ПИПАМ, НИ СМЕЯ, И САМА СИ ТЕСТВА :)

10. Колко често прибавяте емотикони в хартиените писма или в бележките, които пишете?
ЧЕСТО 3 Т. МРАЗИМ ГИ, ЗА ТОВА ГИ СЛАГАМ, ЧУВСТВАМ ЗАДЪЛЖЕНИЕ НЯКАКВО :P :P :P

11. Отговаряте ли уклончиво, когато някой ви попита, какво всъщност правите толкова време онлайн?
НИКОГА 1 Т. ДАВАМ ДА ГЛЕДАТ И ДРУГИ

12. Колко често използвате Интернет като успокоително средство?
ПОНЯКОГА 2 Т. ФИЛМИ

13. Криете ли историята на разговорите си в ICQ и/или в mIRC?
НИКОГА 1 Т. ПАРОЛАТА СЕ ЗНАЕ, НИЩО НЕ СЕ КРИЕ :D

14. Изпадате ли в ужас от мисълта за възможна 3 седмична ваканция без достъп до Интернет?
ПОНЯКОГА 2 Т. И ВЕСТНИЦИ ТОГАВА СИ КУПУВАМ И ЗА МЕЗЕ МЕ ВЗИМАТ, АЗ И ВЕСТНИЦИ :?

15. Дразните ли се, когато някой от хората около вас се опитва да отвлече вниманието ви от вашите онлайн занимания или, когато хората около вас вдигат дълго време силен шум и ви разсейват?
НИКОГА 1 Т. СЛУШАМ И ГЛЕДАМ ВСИЧКО, НИЩО ЧЕ НЕ СИ ЛИЧИ

16. Случвало ли ви се е да не можете да заспите, мислейки си за ваши приятели от Интенет, за сайтове и за форуми в Интернет или за някоя игра, играна в Интернет (или в мрежа)?
ПОНЯКОГА 2 Т. Е СЛУЧВАЛО СЕ Е, НО ЦЯЛАТА НОЩ ДА НЕ СПЯ НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО

17. Употребявате ли в речта си, в реалния свят, терминология от он-лайн живота?
НИКОГА 1 Т. ТОЗ ВЪПРОС МИ Е МАЛКО ТРУДЕН

18. Обещавали ли сте си, че, от утре, вече няма да стоите чак толкова дълго он-лайн?
ЧЕСТО 3 Т. АМИИИИИ

19. Вашето чувство за потиснатост изчезва ли, щом влезете в интернет?
МНОГО ЧЕСТО 4 Т. АМИ КО ДА ПРААА

20. Помните ли наизут своя ICQ номер?
НИКОГА 1 Т. САМО ПЪРВИТЕ 3 ЦИФРИ,ОБАЖДАМ СЕ НА ПРИЯТЕЛИ ДА МИ КАЖАТ :?

21. Членувате ли в много интернет базирани форуми?
МНОГО ЧЕСТО 4 Т. ЧЛЕНУВАМ, В НЯКОЙ ПИША, ДРУГИ САМО ЧЕТА

22. Ако имате достъп до интернет на работното си място... Докато сте на работа, посещавате ли сайтове, които не са пряко свързани с дейността ви в момента?
МНОГО ЧЕСТО 4 Т. ПОСЕЩАВАМ КАК ДА НЕ ПОСЕЩАВАМ

23. Научавате ли новините и клюките, по-често, от интернет отколкото от други медии или от приятелите си - офлайн?
ПОНЯКОГА 2 Т. ПРАЩАТ

24. Лесни ли са за разгадаване паролите, които ползвате, за да защитавате своя акаунт в пощите си, в чат програмите (mIRC, ICQ, Yahoo Messenger, Odigo и др.), в различни игри от типа на Warcraft III, Diablo II, Line Age II и др., които се играят в сървърите на Battle.net?
ВИНАГИ 5 Т. ПО СКОРО НЯМА ДА СЕ СЕТЯ КАК МИ Е НИКА ОТКОЛКОТО ПАРОЛАТА, ЗАТОВА КОМПА Е ОБЛЕПЕН С ЛИСТЧЕТА С НИКОВЕ

25. Казвате ли “LOL”, вместо да се усмихнете, “np”, вм. “Няма проблеми.”?
НИКОГА 1 Т. ОЩЕ НЕ МИ Е ЗАДРЪСТЕН МОЗЪКЪТ

26. Пишете ли 4 и 6, вместо ч и ш?
НИКОГА 1 Т. КОГАТО ПИША НА КИРИЛИЦА

27. Поддържате ли свой собствен уебсайт?
ВИНАГИ 5 Т. ИМА, ИМА

28. Сърдят ли ви се вашите офлайн приятели, че ги пренебрегвате заради Интернет и, че предпочитате да се срещате с тях в Мрежата, а не – извън нея?
ПОНЯКОГА 2 Т. НО МИ ПРОЩАВАТ

29. Чувствате ли някаква празнота вътре в себе си, когато не сте онлайн?
ЧЕСТО 2 Т. ТОВА Е ОТГОВОРЪТ ЗАЩОТО КОГАТО АЗ СЪМ ОН И ТЯ Е ОН И СИ ГОВОРИМ ПО ЦЯЛ ДЕН ДОКАТО СМЕ РАЗДЕЛЕНИ НА РАБОТА

30. Закъснявате ли за срещи, понеже сте се заплеснали по нещо в Мрежата?
НИКОГА 1 Т. ЗАЩОТО ПОГЛЕЖДАМ ДОЛНИЯТ ДЕСЕН ЪГЪЛ, МОГА ДА ГО ПРАВЯ И БЕЗ ДА СИ МЕСТЯ ГЛАВАТА :P :twisted: :P

31. Ползвате ли микрофон и уеб камера?
ЧЕСТО 3 Т. МИКРОФОН

32. Случва ли ви се да имате проблеми в училище/университета или наработа, поради прекалено ползване на нет?
НИКОГА 1 Т. ЧУКАМ НА ДЪРВО

33. Търсили ли сте и опитвали ли сте методи за намаляване или за отказване от Интернет?
НИКОГА 1 Т. ЗНАМ, ЧЕ КИТАЙЦИТЕ ВЕЧЕ ИМАТ ТАКИВА КЛИНИКИ

РЕЗУЛТАТ : 71 Т.
:D :D :D

Ако имате 67-99 точки:
За завиждане е вашият начин, по който се отнасяте към Интернет. Вие се отдавате на неговите тъмни страсти, но успявате да се отдръпнете навреме и да съхраните и офлайн личността си. Постарайте се, в бъдеще, да запазите това равновесие. По този начин, мрежата ще продължи да ви помага, без значение, дали се нуждаете от информация, от общуване, от разбиране или утеха.
ertyu

Мнениеот SiberiA » Вто Мар 07, 2006 10:21 pm

"Вие се отдавате на неговите тъмни страсти, но успявате да се отдръпнете навреме и да съхраните и офлайн личността си."

Знаех си че си магьосница .. :twisted: :lol: :lol:
(\__/)
(='.'=)
('')_('')
SiberiA

Мнениеот ertyu » Сря Мар 08, 2006 12:16 am

SiberiA написа: Знаех си че си магьосница .. :twisted: :lol: :lol:

Ъъъъъ! :twisted:

Я се тествай веднага!
ertyu

Мнениеот Prophet » Сря Мар 08, 2006 7:54 am

Момичета, бирата е от мен! :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение
Изображение
А тортата от вас! Изображение
:wink: :wink: :wink:
Prophet

Мнениеот Еве » Пет Мар 17, 2006 7:56 am

"Няма за какво да съжаляваш, всеки си пише мнението... Обаче постинга ти наистина ме озадачи. Аз пиша тук от както го има това място, преди това и в другия такъв пишех, имам стотици мнения и въпреки всичко никой не ми е драскал бележки, пък камо ли да се закача и сваля с мен. Не съм чела всичките ти мнения, но се питам дали ти не си провокирала този интерес с нещо, защото моето мнение е, че без причина това е малко вероятно да стане...?"

Е, може и така да е според тебе, но то се вижда какво и колко съм писала.Пък за причината и "защо", аз нямам отговори,Jesy.
Няма малко вероятни ситуации, както се опитваш да ми вмениш.
В този живот, всичко може да е вероятно.
И не съм писала предния пост за да провокирам разбиране.Отговорих на жената, за да знае, че има и такива вероятности.
Иначе, съгласна съм, че ако връзката не е изчерпана няма от какво да се притеснява.
Никога не казвай "никога"!
http://misli.hit.bg/dontever.html
Еве

Мнениеот дъждовна » Сря Мар 22, 2006 9:11 pm

Prophet написа:Блясъка в очите пред монитора, емоционалната реакция при досег с чувствеността на присъствието Ви! Въпроса ми е трябва ли да се притеснявам за нещо?

Отговорът е 50 на 50 - или има от какво да се притесняваш, или няма :)

Първо успокоителната част: нормално е нещо, което доставя удоволствие или настроение да носи блясък в очите. Удоволствието и настроението не е задължително да се в комплект с флирт, закачка, увлечение и пр. Удоволствието и настроението е нормално да бъдат предизвиквани и от други хора, а не само от гаджето и в това няма нищо страшно.

А сега притеснителната част - възможно е и удоволствието и настроението да зависят от точно определен човек с вероятност да се достигне до по-силна зависимост и нужда от присъствието (виртуално и/или реално) на този човек.

Най-лесната част - питаш. Само че е важно как ще формулираш въпроса си. Например може да помолиш да сподели с теб какво интересно е прочела тук, да четете и обсъждате заедно темите. Ако предпочита да го прави сама - замисли се. Ако е неспокойна, когато ти си до нея пред компа и отваря друг сайт - замисли се. Ако с удоволствие споделя за темите, за хората, никовете и пр., ако не се притеснява да се смее пред теб на нещо прочетено, да реагира видимо и т.н. - успокой се:)
дъждовна

Мнениеот ertyu » Чет Мар 23, 2006 9:44 pm

Prophet написа:Момичета, ...........

Здравей! Зачудих се какво стана? Решиха ли се проблемите? И най вече как? Надявам се не е подивяла от темата.

Пък се сетих, че призовах SiberiA да се тества, а тя заобикаля нещо!
:twisted: :P :wink: :D
ertyu

Мнениеот SiberiA » Нед Мар 26, 2006 9:16 pm

Aloud написа: Здравей! Зачудих се какво стана? Решиха ли се проблемите? И най вече как? Надявам се не е подивяла от темата.
Пък се сетих, че призовах SiberiA да се тества, а тя заобикаля нещо! :twisted: :P :wink: :D

Сигурно е подивяла .. :twisted: виж няма отговор .. чудя се дали да не звънна в полицията :lol: :lol:

а.. к'во викаш да правя ? Изображение
(\__/)
(='.'=)
('')_('')
SiberiA

Мнениеот ertyu » Нед Мар 26, 2006 11:40 pm

Изображение

Затвори очи! Ще броя до три! На три започваш теста! Когато плесна с ръце ще отвориш очите си!
Едно!
Две!
Три!
Започни! :wink:

:lol: :wink: :lol: :wink: :lol:
ertyu

Мнениеот SiberiA » Вто Мар 28, 2006 6:30 pm

Изображение

Изображение

Едно - концентрирам се
Две- очите ми натежават
Три - очите ми се затварят
Четири - тялото ми се отпуска
Пет - умът ми заспива
Шест - теста е пред очите ми
Седем - иде ми да извикам :

Кашпировскииии , спри да мърдаш това махалооооо ... че ми се разминават редоветееее

Седем - ръцете ми са отпуснати ..как да решавам теста
Шест - последен опит
Пет - само да се събудя, ще изтръгна това махало от ръцете ти
Четири - в тялото ми се връща живот
Три - за разлика от ума
Две - те и очите така
Едно - немога да се събудя на едно ..може би след 12 ... часа :twisted:
(\__/)
(='.'=)
('')_('')
SiberiA

Мнениеот ertyu » Вто Мар 28, 2006 8:24 pm

Изображение

Абе, бъзик, бъзик, ама отговор няма...........и от теб, и от Prophet.........
ertyu

Мнениеот Prophet » Чет Май 04, 2006 6:43 am

:lol: :D :D :D Здравейте! Нямам възможност често да влизам тук, но когато вляза толкова сте готини, че се хипнотизирам! :wink: :wink: :wink:
С моя човек всичко е наред!
Желая Ви щастие момичета! :D :D
Prophet

Мнениеот ertyu » Пет Май 05, 2006 3:51 pm

Prophet написа: :lol: :D :D :D Здравейте! Нямам възможност често да влизам тук, но когато вляза толкова сте готини, че се хипнотизирам! :wink: :wink: :wink:
С моя човек всичко е наред!
Желая Ви щастие момичета! :D :D

Е хайде със здраве си наминала и пак да наминаваш! :D :D :D
ertyu

Назад към Ева и Ева